ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, η κοπή βασιλόπιτας στο σχολείο μας. Παράλληλα, μοιράστηκαν ατομικά τσουρέκια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Οι τυχεροί και οι τυχερές των τμημάτων του σχολείου μας ήταν:

Α1 Κούλελη Ιζόλντα Αικατερίνη

Α2 Παπαδοπούλου Ελευθερία

Β1 Μπαλαμπάνης Μάριος

Β2 Παπαγεωργίου Μαρία

Γ Μηνάς Θωμάς

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων τόσο για τα ατομικά τσουρέκια όσο και για το βιβλίο που πρόσφερε στην τυχερή του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών που κέρδισε το φλουρί, κα Σοφία Πάντσιου. Επίσης, ευχαριστίες οφείλουμε στον τέως Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηράκλειας κ. Αθανάσιο Δάγκο για την προσφορά των λογοτεχνικών βιβλίων στους/στις τυχερούς/ές μαθητές/τριες. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χατζηαποστόλου για την προσφορά της πολύ νόστιμης βασιλόπιτας στον Σύλλογο των Εκπαιδευτικών.

You might be interested in …

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 θα εορταστεί η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο με αθλητική περιβολή, χωρίς τσάντες.

Διαβάστε Περισσότερα

ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Το σχολείο μας τίμησε και φέτος την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Το αποτέλεσμα του αγώνα για την απελευθέρωση και την ανεξαρτησία της Ελλάδας δεν ήταν δεδομένο. Επιτεύχθηκε χάρη στον ηρωικό αγώνα και θάνατο πολλών Ελλήνων, Ελληνίδων αλλά και ξένων που εμπνεύστηκαν από τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Γένους μας. Το παράδειγμα όλων αυτών μας διδάσκει […]

Διαβάστε Περισσότερα

ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Σήμερα στο σχολείο μας, το Γυμνάσιο Σκοτούσσας, τιμήσαμε την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Άγγο Κωνσταντίνο που οργάνωσε και επιμελήθηκε τη σχολική γιορτή. Ευχαριστίες αξίζουν η κα Ζάραλη Δαμιάνα Ναταλία για την προετοιμασία της χορωδίας, ο κ. Γκαβανόζης Κωνσταντίνος για την επιμέλεια του ήχου και όλοι/ες συνάδελφοι για τη συνεργασία […]

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *