ΓΙΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Το σχολείο μας τίμησε και φέτος την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Το αποτέλεσμα του αγώνα για την απελευθέρωση και την ανεξαρτησία της Ελλάδας δεν ήταν δεδομένο. Επιτεύχθηκε χάρη στον ηρωικό αγώνα και θάνατο πολλών Ελλήνων, Ελληνίδων αλλά και ξένων που εμπνεύστηκαν από τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του Γένους μας. Το παράδειγμα όλων αυτών μας διδάσκει ότι, όταν υπάρχει ομοψυχία και συστράτευση προς ένα κοινό στόχο, τότε όλα μπορούν να επιτευχθούν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν για άλλη μια φορά στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετείχαν στη διοργάνωση της γιορτής. Είτε ως αφηγητές είτε με την απαγγελία ποιημάτων είτε ως μέλη της χορωδίας συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της σχολικής γιορτής. Ιδιαίτερη αναφορά χρειάζεται να γίνει στους μαθητές Δημήτρη Ξενάκη και Ραφαήλ Καραμπάση που βοήθησαν καθοριστικά στη χρήση του οπτικοακουστικού υλικού και στην ηχοληψία αντίστοιχα. Συγχαρητήρια αξίζουν και οι συναδέλφισσες Σοφία Πάντσιου και Τζούλια Αϊβάζογλου που διοργάνωσαν τη γιορτή, καθώς και η Δαμιάνα Ζάραλη που προετοίμασε τη χορωδία.

Βίντεο από τη χορωδία μπορεί κανείς να δει εδώ κι εδώ.

You might be interested in …

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αγιασμός για το σχολικό έτος 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/09/2023 στις 09:00 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Σκοτούσσας. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου Κίνησης των ΚΤΕΛ, οι ώρες των δρομολόγιων των λεωφορείων τη Δευτέρα, όπως και όλο το σχολικό έτος, θα είναι οι εξής: (μέσα στην […]

Διαβάστε Περισσότερα

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, η κοπή βασιλόπιτας στο σχολείο μας. Παράλληλα, μοιράστηκαν ατομικά τσουρέκια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες. Οι τυχεροί και οι τυχερές των τμημάτων του σχολείου μας ήταν: Α1 Κούλελη Ιζόλντα Αικατερίνη Α2 Παπαδοπούλου Ελευθερία Β1 Μπαλαμπάνης Μάριος Β2 Παπαγεωργίου Μαρία Γ Μηνάς Θωμάς Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον […]

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 θα εορταστεί η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο με αθλητική περιβολή, χωρίς τσάντες.

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *